Le Mansin 24 tunnin ajon tulosluettelo muokkautui uusiksi vielä ruutulipun heilahduksen jälkeen. Samalla vaihtui LMP2-luokan voittaja.

Ruutulipulle ensimmäisenä ajaneen G-Drive Racingin autokunta Jean-Eric Vergne, Roman Rusinov ja Andrea Pizzitola ehtivät juhlimaan upeaa ykkössijaansa vain hetken, kunnes kisan jälkeisessä tarkastuksessa tallin polttoainetankkausten huomattiin käyttävän sääntöjenvastaisia apukeinoja.

Jo kisan aikana tuomaristo kiinnitti huomiota tallin autojen huomattavasti muita nopeampiin välitankkauksiin. Tarkastuksessa venäläistallin havaittiin asentaneen tankkauslaitteistoonsa laitteen, joka nopeuttaa bensan virtaamista letkussa.

Hylkäyksen myötä voiton perii Signatech Alpine Orecan kuljettajakolmikko Nicolas Lapierre, Andre Negrao ja Pierre Thiriet.

G-Drive on valittanut päätöksestä.