F1-talli Williams on perustanut oman virtuaalikilpatallin. Aihetta on myös suomalaisiloon, sillä tallin palkkalistoille on pestattu Jani Vitsaniemi.W

PS4-konsolilla eSports-menestystä niittänyt Vitsaniemi on yksi tallin kolmesta virallisesta kuljettajasta. Talli kertoo tiedotteessaan lupaavansa virtuaalikuskeilleen pääsyn tallin tehdastiloihin, jossa he voivat harjoitella ajamista tallin simulaattoreilla teknisen henkilökunnan kanssa. Lisäksi kuljettajat pääsevät tallin virallisen reservikuljettajan Robert Kubican oppiin.

Williams on uusin virallisen eSports-tallin perustanut formulatiimi. Aiemmin apajille ovat ehtineet jo muun muassa Renault ja McLaren. Formuloiden virtuaalimestaruudesta taistelevat tänä vuonna Ferraria lukuun ottamatta kaikki oikeat tallit.

https://twitter.com/Aressi91/status/994608725016137729