Brittiläisillä Neitsytsaarilla sijaitseva yritys Nidala Limited on ostanut lähes yhdeksänsataa tuhatta osaketta McLarenilta. Kauppahintaa ostolle kertyi noin 200 miljoonaa puntaa eli noin 230 miljoonaa euroa.

Ostajan ympärillä on pyörinyt paljon huhuja. Racefans-sivusto uutisoi, että McLarenin mysteeriostaja saattaisi liittyä Formula 2 -kuljettaja Nicholas Latifiin.

22-vuotias kanadalaiskuski on Michael Latifin poika. Michael Latifi omistaa ison kanadalaisen ruokayrityksen Sofina Foodsin. Racefans-sivusto epäileekin, että hän on mukana Nidala Limited -yrityksessä.

Nidala Limitedin nimen on epäilty tulevan suoraan Nicholas Latifin nimestä, sillä hänen kokonimensä on Nicholas Daniel Latifi. Jos jokaisesta nimestä ottaa kaksi ensimmäistä kirjainta, muodostuu niistä sana Nidala.

McLaren ei ole suostunut kommentoimaan sijoittajiensa identiteettejä.

– Meillä ei ole oikeutta paljastaa sijoittajiemme tietoja, McLarenilta kerrottiin F1i.comille.

Mikäli taustalla on Latifin yritys ostaa pojalleen paikka Formula 1 -sarjasta, se ei olisi epätavanomaista sarjassa. Muun muassa tällä hetkelläkin Williamsin Lance Stroll ajaa tallissa, koska hänen isänsä on rahoittanut tallin toimintaa.