F1-sarjan kasvattiluokka GP3 käynnistyy tulevana viikonloppuna. Espanjan GP -viikonlopun yhteydessä ajettava kauden avauskilpailu on suomalaisittain jännittävä, onhan mukana kaksi sinivalkoista tulevaisuudentähteä.

Toiseen kauteensa sarjassa valmistautuva Niko Kari kilpailee sarjassa debytoivan MP Motorsportin riveissä. Vaikka talli on uusi sarjassa, on sillä vankkaa kokemusta lukuisissa muissa moottoriurheilusarjoissa. Tähän tietotaitoon perustaen talli ei aio lähteä nöyristellen myöskään tulevaan kauteen.

– Emme aio ajattaa autojamme letkan perällä, vaan haluamme taistella podiumeista. Haluamme aloittaa tässä sarjassa tyylillä, tallipomo Sander Dorsman toteaa Autosportille.

Karin lisäksi tallissa kisaavat Dorion Boccolacci sekä Will Palmer. Paperilla kaikki on kunnossa, ja Dorsman uskookin tallin niittävän tällä kaudella tulosta.

– Niko testasi autoamme Abu Dhabissa, ollen erinomainen. Myös Dorioniin olemme tyytyväisiä. On tallin kannalta hyvä, että mukana on jo sarjasta kokemusta omaavia kuljettajia. Kuljettajamme tulevat hyvin toimeen, ja he puskevat toisiaan parempiin suorituksiin terveellä tavalla.