Kimi Räikköstä ahdistelusta syyttänyt nainen vastasi F1-tähden rikosilmoitukseen – ”Olemme järkyttyneitä ja häiriintyneitä”

© Kuva: Getty Images

Suomalaista formulatähteä Kimi Räikköstä seksuaalisesta ahdistelusta syyttänyt nainen kommentoi asianajajansa välityksellä F1-kuskin tekemää rikosilmoitusta kiristyksestä. Nainen kertoi olevansa järkyttynyt Räikkösen ratkaisusta.

Uutisoimme aiemmin (linkki uutiseen), että tuntematon nainen syyttää Räikköstä vuonna 2015 tapahtuneesta ahdistelusta. Formulatähden väitetään puristaneen naista rinnasta Montrealin GP:n jälkeisessä juhlassa.

Räikkönen nosti syyttäjäänsä vastaan rikosilmoituksen kiristyksestä. Naisen kerrotaan vaatineen suomalaistähdeltä rahaa hiljaisuudestaan.

Naisen asianajaja Jamie Benizri kertoi naisen olleen järkyttynyt rikosilmoituksesta. Lakimies kommentoi asiaa naisen puolesta Canadian Pressin haastattelussa.

– Meidän näkemyksemme on yksinkertainen. Kun meidän eteen asetetaan tällaisia syytteitä, olemme järkyttyneitä ja häiriintyneitä siitä, että tämä olisi heidän vastauksensa.

Benizri yritti siloitella väitteitä kiristyksestä. Juristin mukaan kyse oli enemmänkin neuvotteluista.

– Se oli hieman hienoeleisempää kuin vain rahaa vastaan sopiminen. Haimme vain tilaisuutta istua alas ja käsitellä sitä, mitä on tapahtunut, asianajaja sanaili.

Lähde: Canadian Press


TALLETA TÄNÄÄN 10€ JA SAAT 60€ PELIRAHAA!

1. Avaa pelitili Nordicbetille
2. Aktivoi bonus ja talleta 10€
3. Tilillesi lisätään 50€ ja voit hakea voittoja yhteensä 60 eurolla

K18 | S & E voimassa | Pelaa vastuullisesti – Peluuri.fi | BML Group Ltd. on MGA:n lisensoima MGA/CRP/108/2004