Will Power ajoi voittoon Indy500-kilpailussa. Australialaiskuljettajasta tuli maansa ensimmäinen voittaja legendaarisessa ovaalikilpailussa.

Power nousi kisan kärkeen viisi kierrosta ennen maalia, kun kisalle ominaisella bensansäästöllä kikkailleet Jack Harvey ja Stefan Wilson kurvasivat varikolle. Samalla Power ohitti Oriol Servian.

Power ylitti ruutulipun nousten kuolemattomaksi moottoriurheilulegendaksi napaten voiton kolmen sekunnin erolla ennen paalumeis Ed Carpenteria. Kolmanneksi nousi Scott Dixon. Kunniamaininnan ansaitsee neljänneksi kisassa ajanut kauden 2016 kisan voittaja Alexander Rossi, joka lähti matkaan toiseksi viimeiseltä sijalta.

Tapahtumarikkaassa kilpailussa nähtiin runsaasti ulosajoja, sillä uusi aerodynamiikkapaketti osoittautui haasteelliseksi hallittavaksi. Seinään autonsa romuttivat muun muassa Sebastien Bourdais, viimeisen kisansa ajanut Danica Patrick sekä yleisön suosikki Helio Castroneves.

Katso yltä olevalta videolta tai tästä kohokohdat tapahtumarikkaasta ja ikimuistoisesta kilpailusta.