F1-sarjan toimitusjohtaja Chase Carey kertoo lajin uusien omistajien kartoittavan uusia mahdollisuuksia pitää laji mediahuomion keskiössä läpi vuoden. Erityisesti talvitauolle on tarkoitus etsiä jotain uutta ja repäisevää.

F1-kausi kestää maaliskuusta marraskuuhun, mutta väliin jäävät neljä kuukautta pimentävät lajin lähes täysin kirkkaimmista median parrasvaloista. Careyn mukaan maailman suurin moottoriurheilusarja ei voi sallia tätä enää jatkossa.

– Haluamme tehdä tästä lajin, jota fanit voivat seurata 12 kuukautta vuodessa. Se ei tarkoita, että kisaisimme läpi vuoden, vaan että tauolla voisime järjestää tapahtumia, jotka kiinnittävät suuren yleisön huomion, Carey toteaa Autosportille.

Amerikkalaisena Carey nostaa esimerkiksi jokakesäiset draftaustilaisuudet Pohjois-Amerikan ammattilaisliigoista.

– NFL:n varaustilaisuus kerää laajaa mediahuomiota, vaikka sarja on kesätauolla. Sellaisen mekin haluamme.