Red Bullin hollantilaiskuski Max Verstappen ei syytä tallitoveriaan Daniel Ricciardoa kummankin kisan pilanneesta kolarista Bakun osakilpailussa.

Ricciardo ja Verstappen törmäsivät toisiinsa radan ykköskäännöksessä taisteltuaan kiivaasti kilpailun neljännestä sijasta.

Varikkopysähdyksen ikkunan vuoksi tallikaveristaan jälkeen jäänyt Ricciardo oli saanut alleen selvästi Verstappenia nopeampaa vauhtia ja pyrki haastamaan hollantilaista ärhäkästi.

Ricciardo ajoi tallitoverinsa lähellä ja päätyi täräyttämään suoraan tämän perään mutkassa. Verstappen ei kuitenkaan nähnyt kolarin olleen aussikuskin vika.

– Mielestäni meidän ei tarvitse puhua siitä, kenen vika se tilanne oli. Viime kädessä ajamme kilpaa tallille ja edustamme eri ihmisiä. Kun näin tapahtuu, ei se ole tarpeeksi hyvä suoritus meille kummallekaan. Kilpa-autoilijoina taistelemme jokaisesta tuumasta, Verstappen selvensi Crash.netin haastattelussa.

– En ole tietenkään tyytyväinen, kun joutuu törmäykseen tallitoverin kanssa. Olemme kuitenkin todella reiluja toisillemme ja puhuimme heti kisan jälkeen.

Lähde: Crash.net