© Kuva: Getty Images

Hurja veto! Huippukuski ajoi kokonaisen kisan murtuneella solisluulla – ”Ei ideaalia”

Voita 2 hengen matka Mestarien liigaan!

• Pääpalkinto: 2 hengen matka Mestarien liigan puolivälieriin
• Lisäpalkinto: viikoittain arvotaan 50€ lahjakortti Alkoon

MotoGP-kuljettaja Jack Miller päätyi tallinsa kanssa varsin poikkeukselliseen ratkaisuun viime viikonloppuna. Jenkitähti päätti ajaa Teksasin osakilpailun alusta loppuun, vaikka oli murtanut solisluunsa ja reväyttänyt olkapäänsä aiemmin viikolla.

Miller päätti sinnitellä tuskan läpi, ja ylsi lopulta maaliin yhdeksänneksi. Sijoitus ei ollut loukkaantuneelle moottoripyöräilijälle huono, sillä mies aloitti kisan vasta 18. lähtöruudusta.

Amerikkalainen oli rikkonut olkapäänsä ja solisluunsa aiemmin kisaviikolla maastopyöräilyonnettomuudessa Kaliforniassa. Millerin mukaan talli päätti olla kertomatta yleisölle loukkaantumisesta ennen kisaa.

– Pysyimme varsin hiljaisena vammasta kisaviikonloppuna. Nyt kun se on takana, voin myöntää, ettei se ollut kovin mahtavaa. Vammat eivät olleet mitään, mitä aika ei parantaisi, mutta minulle tuli lihasvammoja, mustelmia ja repeämä kiertäjäkalvosimeen sekä pieni murtuma solisluuhun. Ei ideaalia, Miller kertasi Red Bullin verkkosivujen artikkelissa.

Lähde: Red Bull

 


VOITA F1-KISAMATKA!
Mikäli Instagram-tilillämme on 10 000 seuraajaa kauden loppuun mennessä, arvomme yhden kahden henkilön palkintomatkan ensi vuoden Unkarin osakilpailuun.
Käy seuraamassa Suomen kuuminta moottoriurheiluun keskittyvää IG-tiliä täältä

Voita 2 hengen matka Mestarien liigaan!

• Pääpalkinto: 2 hengen matka Mestarien liigan puolivälieriin
• Lisäpalkinto: viikoittain arvotaan 50€ lahjakortti Alkoon