Ford ilmoitti palaavansa V8 Supercars-sarjaan vuonna 2019 uudella Mustang-mallin autolla.

Amerikkalaisvalmistaja on ottanut osaa sarjaan jo 26 vuoden ajan Falcon-mallin autolla. Nyt Ford julkisti osallistuvansa Supercarsiin tuoreen Mustangin voimin.

– Voimme ilmoittaa ylpeänä, että Ford Australia on tehnyt kovasti töitä DJR Team Pensken ja Tickford Racingin kanssa muuntaakseen Mustangin sääntöjen mukaiseksi vuodeksi 2019. Ilmassa on ollut paljon spekulaatiota ja toiveita siitä, että Mustang nähtäisiin radalla. On vain sopivaa, että maailmaa ympäri matkannut Australian suosituin urheiluauto tulisi olemaan kilparadoilla, Fordin Australian toimitusjohtaja Graeme Whickman hehkutti merkin tiedotteessa.

V8 Supercars on australialainen rata-autojen kilpasarja, jossa ajetaan Fordin, Holdenin ja Nissanin valmistamilla autoilla. Sarjassa on kolme luokkaa: V8 Supercar Championships, Dunlop V8 Supercar Series ja V8 Touring Car National Series.