Formula 1:n entisen emoyhtiön FOM:n ex-johtaja Bernie Ecclestone uskoo, että F1:n nykyinen urheilujohtaja Ross Brawn tulee pyrkimään ajan myötä sarjan päämieheksi.

Brittikonkarin mukaan Brawn havitteli hänen työpaikkaansa jo ennen kuin hän jäi eläkkeelle ja F1-sarjaa myytiin nykyiselle omistajataholle Liberty Medialle.

Brawn työskentelee jo valmiiksi sarjan ylimmässä johdossa amerikkalaisen Chase Careyn alaisuudessa. Pitkään miehen kanssa työskennellyt Ecclestone ei kuitenkaan usko, että Brawn tyytyisi nykytilanteeseen.

– Ilmassa oli huhuja, että Ross halusi minusta eroon. Jos asia oli näin, hän on varmasti mielissään asiasta tällä hetkellä. Hän tulee kuitenkin olemaan aivan yhtä onnellinen, kun hän pääsee eroon Chasesta, Ecclestone täräytti saksalaislehti Weltin haastattelussa.

Vaikka Brawn ei olekaan itse kommentoinut tulevaisuuden suunnitelmiaan, Ecclestone luulee tuntevansa entisen kollegansa haaveet melko vahvasti.

– Hän ei palannut eläkkeeltä palvellakseen kahta amerikkalaista, F1:n ex-pomo vakuutti viitateen Careyyn ja sarjan talousoperaatioiden johtajaan Sean Bratchesiin.

Lähteet: Welt, Autoweek