Tämä kuva Fernando Alonsosta on lähes ikoninen. Kauden 2012 maailmanmestaruuden juuri uskomattomien vaiheiden jälkeen hävinnyt espanjalainen poimittiin televisiokuviin, mutta mies tuntui olevan kuin muissa maailmoissa. Katkera tappio tuntui pahalta.

Katsokaapa kuvan taustalle. Voitte nähdä pimeässä huoneessa kyyristelevän valokuvaajan. Se on Darren Heath, eittämättä formula ykkösten arvostetuin valokuvaaja. Hän osasi jälleen vangita kamerallaan jotain sellaista, mitä kukaan muu ei osannut edes ajatella.

Heath jakoi Instagram-tilillään otoksen tästä hetkestä. Kuvassa näkyy, kuinka Alonso seisoo täysin yksin, MM-taistossa toiseksi sijoittunutta ei noteerata. Taustalla näkyy valokuvaajien armada, jotka ovat kaikki kääntäneet kameransa pois päin Alonsosta.

Siellä juhlii Red Bullin Sebastian Vettel kolmatta maailmanmestaruuttaan.

Katso vaikuttava kuva alta tai tästä.