Nostalgiavaroitus! Tämän jutun video vie sinut 14 vuotta ajassa taakse päin.

Formulalegenda Michael Schumacherin virallisella Instagram-tilillä on muisteltu viime aikoina saksalaisen uran suurtekoja tai merkittäviä tapahtumia tiettyinä päivämäärinä. Tuorein postaus vie meidät aikaan, jolloin Schumi on ylivoimaisimmillaan.

Formulafaneille tarjoillaan videoklippi, jossa Schumi ajaa majesteetillisesti läpi Australian Melbournen kilpa-areenaa Ferrarin F2004-autolla. Ohjaamossa tapahtuvan virheettömän suorittamisen lisäksi katsoja voi hankkia nautintoa vääntämällä kaiuttimen nupit kohti kaakkoa. V10-moottorin mylvintä ei tuota koskaan pettymystä!

Lienee sanomattakin selvää, että Australian kisaviikonloppu oli Schumacherin ja Ferrarin ylivoimaista hallintaa. Kuten koko kausikin 2004.

Katso ja kuuntele video täältä!