Vain yksi voi olla voittaja. Formula ykkösten kaltaisessa äärimmäisen kilpailullisessa lajissa kukaan ei halua jäädä toiselle sijalle. Vanhan totuuden kakkossija myönnetään ensimmäiselle häviäjälle.

Yksikään F1-kuski ei ajele maailman kilparadoilla huvikseen. Jokainen heistä uskoo olevansa kollegoitaan parempi, oikeissa olosuhteissa voittoja napsiva kuljettaja. Toisilla tämä itsevarmuus näyttäytyy vahvemmin kuin toisilla.

Kun kaksi pyhästi itseensä luottavaa kuljettajaa kohtaavat F1-maailman huipulla, on luvassa kipinöintiä. Formulafanien kannalta tämä tarkoittaa herkullista asetelmaa: radalla ja kulisseissa tullaan varmasti näkemään suorituksia, jotka tullaan muistamaan ikuisesti.

SuomiF1-sivusto luo katsauksen sarjan historiaan ja listaa viisi sarjan kovinta taisteluparia. Kaikkia yhdistää halu olla maailman paras, mutta kuten listalta käy ilmi, voivat keinot tähän tavoitteeseen olla erilaiset.

Selaa listaa oheisen gallerian kautta! Klikkaa nuolia kuvien reunoilla liikkuaksesi kuvien välillä!