Kaksinkertainen rallin maailmanmestari Walter Röhrl täyttää tänään 71 vuotta. Lajin suurimpiin nimiin kuuluva legenda on saanut myös ansaitsemaansa huomiota sarjan sosiaalisen median kanavissa.

1980 ja 1982 mestaruudet voittanut saksalainen muistetaan erityisesti B-ryhmän aikakaudelta Audin ratista. Röhrl oli yksi suomalaiskuljettajien kovimmista kilpakumppaneista aikakaudella, jota pidetään yleisesti rallin kultaisena ajanjaksona.

Röhrl oli erinomainen kuljettaja, sillä hän oli paitsi nopea, myös älykäs ratin takana. Hän tiesi milloin hyökätä ja milloin ottaa rauhallisemmin, ja kenties sen seurauksena hänen tililleen tarttuikin 14 osakilpailuvoittoa.

WRC:n miehestä julkaisema syntymäpäivävideo on herkkua rallin ystäville. B-ryhmän menopelejä kelpaa aina katsella, juhlitaan sitten syntymäpäiviä tai ei.

Katso video alta tai tästä.

https://www.facebook.com/WorldRally/videos/10155436437850678/