Aiemmin Kangaroo-nimellä tunnettu F1-kisojen katsomiseen tarkoitettu Fanvision-tabletti tekee paluun.

Tullessaan markkinoille viime vuosikymmenellä laite mullisti formuloiden seuraamisen katsomosta käsin, sillä radan varteenkin saapunut katsoja pystyi nauttimaan formulahuumasta televisiolähetyksen avulla. Pieni laite tarjosi paikallisesti kansainvälisen TV-signaalin, joten ajoja pystyi seuraamaan kokonaisvaltaisesti ympäri rataa.

Vallankumouksellisesta konseptistaan huolimatta laite ei ollut tarpeeksi tuottoisa, ja niinpä F1-sarjan tuolloinen johtaja Bernie Ecclestone päätti kuopata projektin. Uusi omistaja Liberty Media on kuitenkin ottamassa laitteen uudelleen käyttöön yhtenä lukuisista parannuskeinoista F1-viihteen parantamiseksi.

Adam Cooper

@adamcooperF1
FanVision (formerly Kangaroo) is back this year - under the new name of F1 Vision. Bernie dropped it after 2012 because it didn't make enough $$$...: