Meksikon MM-ralli tarjoili reilusti jännitystä – katso näyttävä video kisan parhaista paloista

Voita kahden hengen matka Mestarien liigan puolivälieriin!

Meksikon MM-ralli tarjoili jälleen kerran moottoriurheiluviihdettä kerrakseen. WRC julkaisi Youtube-kanavallaan videon, joka esittelee kilpailun parhaita hetkiä.

Rallitähdet laittoivat parastaan eteläamerikkalaisen ralliradan hiekan pöllytessä. Videolla nähdään muun muassa WRC-konkari Sebastien Loebin komeita ajo-otteita kisassa pitkän tauon jälkeen. Kisan voittoon taisteli jälleen hallitseva maailmanmestari Sebastien Ogier.

Myös Toyotan suomalaistähdet Jari-Matti Latvala ja Esapekka Lappi taistelivat hurjasti Meksikossa. Kaikkien tallien huippukuskien suorituksia kerrataan vauhdikkaalla videolla useista mielenkiintoisista kuvakulmista.

Katso tyylikäs video ylhäältä tai tästä linkistä.

Voita kahden hengen matka Mestarien liigan puolivälieriin!