Lukuisia kilpakuljettajia urallaan ajokouluttanut Rob Wilson on varaukseton Kimi Räikkösen puolustaja. Mies uskoo formulamaailman menettävän paljon, kun suomalaiskuljettaja joskus jättää varikot taakseen.

Wilson vieraili F1-toimittaja Peter Windsorin ohjelmassa keskustelemassa muun muassa Räikkösestä. Windsor esitti ystävälleen kysymyksen, miksi Räikkönen nauttii niin suurta arvostusta ajo-opettajan mielessä.

– Kimin tapauksessa se on muutakin kuin pelkkä ajotaito. Maailmasta löytyy muitakin nopeita kuljettajia, ja Kimi kuuluu ehdottomasti tähän sakkiin. Mutta hänen suurin ”juttunsa” on hänen luonteensa, Wilson toteaa.

– Hän on erotuva luonne, ja juuri tällaisia henkilöitä F1 tarvitsee. Suuri yleisö kaipaa yleistä kaavaa vastaan taistelevia kuljettajia, ikään kuin uuden aikakauden James Hunteja. Kun Kimi aikoinaan lähtee formuloista, mistä saamme uuden samanlaisen persoonan tilalle?