© Kuva: Getty Images

Johtajan elkeitä! Lewis Hamilton kannusti Mercedeksen tallitovereitaan hienolla henkilökohtaisella puheella

Voita 2 hengen matka Mestarien liigaan!

• Pääpalkinto: 2 hengen matka Mestarien liigan puolivälieriin
• Lisäpalkinto: viikoittain arvotaan 50€ lahjakortti Alkoon

F1:n hallitseva maailmanmestari Lewis Hamilton vietti tiistain Mercedeksen Brackleyn konttorilla osallistuen erilaisiin palavereihin insinöörien ja tallin johtajien kanssa. Brittitähti varasi kuitenkin lounaan jälkeen hieman aikaa pitääkseen inspiroivan puheen kaikille työtovereilleen.

Hamilton halusi kiittää henkilökohtaisessa puheessaan jokaista Mercedeksen työntekijää, joka oli antanut panoksensa uuden W09-auton kehittämiseen ja tulevan kauden valmisteluun.

– Kun tulen tehtaalle kauden alussa ja näen kuinka uutta autoa valmistetaan, olen aina aivan innoissani. Se on niin kiehtovaa. Osat tuodaan yhteen, ja siitä tulee todellinen taideteos. Olen aivan ihmeissäni siitä, mitä kaikki työntekijämme pystyvät luomaan. Tunnen oloni siunatuksi siitä, että saan olla toinen vain kahdesta ihmisestä maailmassa, jotka pääsevät ajamaan tätä autoa, brittikuski hehkutti.

Mestarikuljettaja lupasi tallitovereilleen, että antaa kaikkensa tallin uutuuskilpurin ratissa heti kauden alusta asti.

– Kaikki ovat tehneet aivan uskomatonta työtä auton parissa. Haluan heidän tietävän, että tulemme antamaan kaikkemme heti ensimmäisessä kisassa. Toivottavasti pieksemme Red Bullit ja Ferrarit, Hamilton intoili.

Lähde: F1i

» Pistetilanne, tuoreimmat uutiset, kisakalenteri…  tutustu F1-erikoissivuumme!


VOITA F1-KISAMATKA!
Mikäli Instagram-tilillämme on 10 000 seuraajaa kauden loppuun mennessä, arvomme yhden kahden henkilön palkintomatkan ensi vuoden Unkarin osakilpailuun.
Käy seuraamassa Suomen kuuminta moottoriurheiluun keskittyvää IG-tiliä täältä

Voita 2 hengen matka Mestarien liigaan!

• Pääpalkinto: 2 hengen matka Mestarien liigan puolivälieriin
• Lisäpalkinto: viikoittain arvotaan 50€ lahjakortti Alkoon