© Kuva: Getty Images

Johtajan elkeitä! Lewis Hamilton kannusti Mercedeksen tallitovereitaan hienolla henkilökohtaisella puheella

Voita kahden hengen matka Mestarien liigan puolivälieriin!

F1:n hallitseva maailmanmestari Lewis Hamilton vietti tiistain Mercedeksen Brackleyn konttorilla osallistuen erilaisiin palavereihin insinöörien ja tallin johtajien kanssa. Brittitähti varasi kuitenkin lounaan jälkeen hieman aikaa pitääkseen inspiroivan puheen kaikille työtovereilleen.

Hamilton halusi kiittää henkilökohtaisessa puheessaan jokaista Mercedeksen työntekijää, joka oli antanut panoksensa uuden W09-auton kehittämiseen ja tulevan kauden valmisteluun.

– Kun tulen tehtaalle kauden alussa ja näen kuinka uutta autoa valmistetaan, olen aina aivan innoissani. Se on niin kiehtovaa. Osat tuodaan yhteen, ja siitä tulee todellinen taideteos. Olen aivan ihmeissäni siitä, mitä kaikki työntekijämme pystyvät luomaan. Tunnen oloni siunatuksi siitä, että saan olla toinen vain kahdesta ihmisestä maailmassa, jotka pääsevät ajamaan tätä autoa, brittikuski hehkutti.

Mestarikuljettaja lupasi tallitovereilleen, että antaa kaikkensa tallin uutuuskilpurin ratissa heti kauden alusta asti.

– Kaikki ovat tehneet aivan uskomatonta työtä auton parissa. Haluan heidän tietävän, että tulemme antamaan kaikkemme heti ensimmäisessä kisassa. Toivottavasti pieksemme Red Bullit ja Ferrarit, Hamilton intoili.

Lähde: F1i

Voita kahden hengen matka Mestarien liigan puolivälieriin!