Formula 1 on palkannut brittiläisen markkinointitoimisto Ogilvy UK:n auttamaan sarjan asiakasvuorovaikutuksen kehittämisessä.

Ogilvyn tehtävänä on kehittää vuorovaikutusohjelmia, jolla F1-sarjan uusiin asiakkaisiin saadaan luotua parempi yhteys. Vuorovaikutusta fanien kanssa halutaan myös erityisesti uuden F1 TV -streamauspalvelun yhteyteen.

Uuden markkinointikumppanin julkistus tuli pian sen jälkeen, kun F1 julkaisi historiansa ensimmäisen maailmanlaajuisen markkinointikampanjan. Tuore kampanja julkaistiin tällä viikolla F1-kauden avauskisan Australian GP:n alla.

Markkinointikampanjaan kuuluu uutta grafiikkaa ja logoja, uusi tunnusmusiikki ja slogan. F1:n markkinointi- ja viestintäjohtaja Ellie Norman oli uudistuksista todella innoissaan.

– Tämä on jännittävän innostavaa aikaa, sillä yritämme nyt kohdistaa fanit markkinointimme ja viestintämme strategioiden sydämeen. Ogilvy näytti koko tarjousprosessin ajan, miltä se näyttää, kun fanit laitetaan todella lajin sydämeen kaikilla osa-alueilla, Norman hehkutti F1:n tiedotteessa.