NASCAR-tähti Austin Dillon nappasi viikonloppuna voiton perinteikkäästä Daytona 500 -kisasta. Jenkkikuskin voitontuuletus ei kuitenkaan mennyt aivan yhtä putkeen. Kuten arvata saattaa, ihmiset eivät antaneet miehelle lainkaan armoa sosiaalisessa mediassa.

Dillon kaahasi maaliviivan yli ensimmäisenä, ja laittoi autonsa kumit savuamaan näyttävästi. Sen jälkeen jenkkikuski innostui vetoon, joka saattaa aiheuttaa miehelle poskien punoitusta pitemmäksikin aikaa.

27-vuotias vetäisi NFL:n ja NBA:n viileiden huippupelaajien tunnetuksi tekemän ”dab”-tuuletuksen kiivettyään autosta ulos. Tuuletus oli kuitenkin niin epäluonteva, että somekansa piti tempausta äärimmäisen nolona.

Chevrolet-pilotti saikin osakseen varsin säälimätöntä suolausta Twitterissä autourheilukansalta. Amerikkalainen urheilutoimittaja Eli Jordan julisti tuuletuksen ”historian karmeimmaksi voitontuuletukseksi”.

https://twitter.com/TheEliJordan/status/965370073052573696

Twitterin NASCAR-fanit antoivat palaa nähtyään huvittavan videon.

– 9-vuotias poikani näki tuon tuuletuksen ja hänkin sanoi, että tuo oli todella noloa, eräs seuraaja ilkkui.

– Kaamea yritys näyttää siistiltä, toinen nauroi.

– Mikä tollo, muuan fani ryöpytti.