Maailman tunnetuimman tupakkamerkin Marlboron omistaja Philip Morris on tehnyt monivuotisen jatkosopimuksen Ferrarin F1-tallin kanssa. Uuden sopimuksen mukaan yhtiön logo voi palata ”punaisen hevosen” uuden kilpurin kylkeen.

Ferrari on ollut yhteistyössä Philip Morrisin kanssa jo 80-luvulta lähtien. Tupakkabrändin mainosta ei ole saatu kuitenkaan painaa italialaistallin autoon vuodesta 2007 lähtien.

Tiukentuneet mainoslait ovat kieltäneet tupakkatuotteiden mainostamisen F1:ssä jo pitkään. Nyt Marlboro saattaa kuitenkin palata F1-radoille uudessa yhteydessä.

Philip Morris lanseerasi aiemmin IQOS-nimisen sähkötupakkabrändin. Nykyiset lait eivät kiellä savuttomien sähkötupakoiden mainostamista, joten IQOS:n logo on tulossa Pitpassin tietojen mukaan italialaisten auton kylkeen.

Uusi yhteistyö kestää vuoteen 2021 asti. Tupakkamerkin tiedote kertoo, että yhtiö panostaa jatkossa savuttomien tuotteiden markkinointiin. Philip Morrisin mukaan Ferrari kertoo sopimuksesta pian enemmän.