Formulalegenda Michael Schumacherin poika Mick Schumacher jatkaa Prema Powerteamin tallin riveissä Euroopan Formula 3 -sarjassa kaudella 2018.

18-vuotias formulalupaus ylsi viime kauden MM-taistossa 12. sijalle. Nuorukainen nappasi kauden mittaan yhden palkintokorokesijan ja kisan nopeimman kierroksen Macaussa.

Seitsenkertaisen F1-mestarin nuorin lapsi on tehnyt jo useamman vuoden ajan nousuaan avorenkaisten alasarjoissa. Saksalaislupaus oli itse tyytyväinen jatkosopimuksestaan F3-tallin kanssa.

– Formula 3:n kilpailullinen taso on todella tiukka ja kova. On palkitsevaa kilpailla tällä tasolla. Sen vuoksi odotan innolla sitä, että saan ajaa täällä seuraavalla kaudella, Schumacher hehkutti Motorsportille.