Rallilegenda Carlos Sainziin rinnalla vuosikymmeniä istunut Luis Moya joutui sairaalahoitoon vakavan aivojen valtimonpullistuman vuoksi. Kaksinkertaisella maailmanmestarilla oli kuitenkin onnea matkassa, sillä hän selvisi pelottavasta tilanteesta ilman minkäänlaisia jälkiseuraamuksia

Moya raportoi parantuneesta olotilastaan Twitterissä, saaden runsaasti paranemistoivotuksia osakseen ralli- ja moottoriurheilumaailmasta.

Luis Moya

@lmoya_oficial
Que suerte he tenido!. Recuperandome de un aneurisma cerebral, sin secuelas.
Un beso para todos😉

Yksi tsempaajista oli vanha aisapari Sainz, joka säikähti kovasti luottomiehensä sairastumista.

– Älä aiheuta minulle tällaisia sydämentykytyksiä ennen Dakar-rallia. Pikaista paranemista, meidän täytyy ajaa vielä muutama historic-ralli yhdessä, Sainz twiittaa.

Carlos Sainz

@CSainz_oficial
Ahora que ya se sabe, @lmoya_oficial te mando toda la fuerza del mundo para que te recuperes pronto, no me des estos sustos antes del Dakar!!! Recupérate pronto que todavía nos queda hacer algún rally de clásicos. Te mando el abrazo más grande del mundo para el mejor del mundo.