© Kuva: Getty Images

Komea kunnianosoitus! Valtteri Bottas valittiin vuoden autourheilijaksi!

Mercedeksen F1-kuljettaja Valtteri Bottas on valittu Vuoden autourheilijaksi. Nastolalainen nappasi tittelin Autourheilijoiden kansallisen keskusjärjestön AKK:n Jyväskylässä järjestetyssä suuressa palkintogaalassa.

Bottas sijoittui tällä kaudella formula ykkösten MM-sarjassa kolmanneksi napattuaan kolme osakilpailuvoittoa sekä neljä paalupaikkaa. Bottas vastaanotti kunnianosoituksen videotervehdyksen välityksellä.

– Toivon erityisesti katsomossa istuvien juniorien saavan tästä motivaatiota ja ajattelevan kaiken olevan mahdollista. Kaikkea hyvää suomalaisille autourheilijoille alkavalle kaudelle, kaasu pohjaan eikä luovuteta, Bottas kiitteli palkintovideolla.

» Pistetilanne, tuoreimmat uutiset, kisakalenteri…  tutustu F1-erikoissivuumme!