Kimi Räikkönen, Lewis Hamilton ja Mercedeksen F1-talli ovat ehdolla kuuluisan Laureus-urheilugaalan palkintojen voittajiksi. Suomalaistähti on ehdolla vuoden urheiluhetken voittajaksi hellyyttävän kohtaamisensa pienen fanin kanssa Espanjan GP:ssä.

Räikkönen sykähdytti urheilumaailmaa tapaamalla itkuisen pikkupojan Espanjan osakilpailussa. Sankarinsa tapaaminen palautti hymyn pienen formulafanin huulille.

Suomalaisen sarjassa huikeimman urheiluhetken sarjassa on myös toinen varsin kova ehdokas. Molemmat jalkansa karmeassa F4-onnettomuudessa menettänyt Billy Monger on ehdolla inspiroivasta paluustaan kilpa-auton rattiin hämmästyttävän lyhyessä ajassa.

Hamilton on ehdolla vuoden urheilijan kategoriassa. Brittitähdellä on sarjassaan tiukkaa kilpailua, sillä palkinnon voittajiksi ovat ehdolla myös tennislegendat Roger Federer ja Rafael Nadal, pyöräilytähti Chris Froome sekä yleisurheilukonkari Mo Farah.

Mercedes kilpailee taas parhaan joukkueen luokassa. ”Hopeanuolien” lisäksi ehdolla ovat Ranskan tenniksen Davis Cup -joukkue, NBA:n mestaruusryhmä Golden State Warrios, Uuden-Seelanin Amerikka-cupin voittajapoppoo, Superbowl-mestari New England Patriots sekä jalkapallon Mestarien liigan hallitseva mestari Real Madrid.

Laureus

@LaureusSport
Ladies & Gentlemen, your 2018 Laureus World Sports Awards Nominees!

Well done to all of you and see you in Monaco! 👏

#Laureus18