Fordin M-Sport -talli ilmoitti maanantaina vahvistavansa kuljettajakokoonpanoaan takavuosien rallivoittajalla Bryan Bouffierilla. Ranskalainen tulee ajamaan tallin kolmatta Fiesta-kilpuria Monte Carlon ja Korsikan ralleissa.

Bouffierin palkkaus oli varsinainen täsmähankinta Fordilta, sillä ranskalaiskuski on voittanut juuri kyseiset kisat aiemminkin urallaan. Kyseiset koitokset kuuluivat tuolloin IRC-sarjaan. Miestä pidetään Korsikan ja Monte Carlon erityisolosuhteiden asiantuntijana, joka voisi kairata vaativista koitoksista M-Sportille taas voitot.

Tallipäällikkö Malcom Wilson oli hyvillään ranskalaisspesialistin naaraamisesta palkkalistoilleen.

– On mahtavaa saada Bryan mukaan Korsikan ja Monte Carlon ralleille. Kun puhutaan näistä kisoista, hänen kokemuksensa on suorastaan voittamaton. Nämä kaksi rallia ovat kaikista erityislaatuisimmat kisat MM-sarjan kalenterissa, Wilson kehui WRC:n verkkosivujen tiedotteessa.

Menestystä M-Sportin perämisessä niittänyt Wilson tietää, mitä poikkeuksellisten osakilpailujen voittaminen vaatii.

– Olosuhteet ja rengasvalinnat vaikuttavat usein vahvasti siihen, ketkä niissä pärjäävät. Bryanin hankkiminen antaa meille taas yhden uuden aseen maailmanmestaruutemme puolustamiseen, Wilson hehkutti.