Ferrarin tehdaskuljettajana kestävyyskilpailuissa toimiva Toni Vilander ei ole vielä varma tulevan vuoden kisaohjelmastaan. Suomalaiskuljettajan työnantajana toimiva Risi Competizione ei ole vielä lyönyt lukkoon tämän kauden kilpailuohjelmaansa.

Risi toimii italialaismerkin Pohjois-Amerikan virallisena edustajatallina. Ferrarin riveihin vuosia kuulunut Vilander on ajanut tallin riveissä viimeiset kolme vuotta.

Risi on mukana tammikuun lopussa ajettavassa Daytonan legendaarisessa 24 tunnin ajossa, mutta sen jälkeisistä kilpailuista ei ole vielä tietoa. Talli ei suostunut kommentoimaan loppukauden ohjelmaansa Autosportille, mutta lehti uskoo tallin keskittyvän North American Endurance Cup -sarjan osakilpailuihin.

Autosport kertoo myös Vilanderin ajokumppanina vuosia toimineen entisen F1-kuljettajan Giancarlo Fisichellan olevan yhä ilman sopimusta tallin kanssa. Vilanderin kanssa Daytonassa kisaavat James Calado ja Alessandro Pier Guidi.