F1-kuljettaja Fernando Alonson tammikuun suuri työsarka, Daytonan 24 tunnin ajo, on käynnistynyt ensimmäisen virallisen ajo-osion muodossa. Espanjalaisen autokunta joutui ongelmiin jo avausharjoitusten alkuminuuteilla.

Alonson ja Lando Norrisin kanssa United Autosports -tallin Ligier-kilpurin jakava Phil Hanson täräytti autolla seinään vain muutama minuutti harjoitusten alkamisesta. Sessio keskeytettiin hetkeksi, jotta auto saatiin hoidettua turvallisesti sivuun radan varresta.

Vuorokauden mittainen kilpailu käynnistyy lauantaina. Suomalaisista mukana on Ferrarin tehdaskuljettaja Toni Vilander.

Chris Medland

@ChrisMedlandF1
We've got a red flag in first practice because the #23 - the Alonso and Norris car - is in the wall at Turn 5. Phil Hanson was at the wheel. #Rolex24

United Autosports

@UnitedAutosport
A red flag has been thrown as Phil has had a slight coming together with one of the barriers