McLarenin junioriohjelman huippulupaus Lando Norriksen vakuuttava ajovire Daytonan 24 tunnin kestävyyskisassa yllätti monia ikonisen jenkkikisan faneja. Fernando Alonsoa nuorukaisen otteet eivät kuitenkaan yllättäneet. Espanjalaistähti osasi odottaa vahvaa esitystä tallitoveriltaan.

– Monet hänen tekemänsä asiat olivat todella vakuuttavia. Valmistautuminen, yhteistyö ja keskittyminen. Ehkä se ei ollut yllätys minulle, mutta hän yllätti monia suorituksellaan, Alonso kehui Racerille.

Formulatähdet ottivat osaa perinteikkääseen jenkkikilpailuun tallipäällikkönsä Zak Brownin United Autosports -tallin riveissä. Vaikka harjoitukset ja aika-ajot sujuivatkin hyvin, jäivät F1-miehet silti vasta 38. sijalle varsinaisessa kisassa.

Unitedin Ligier-kilpuri kärsi kilpailun mittaan erilaisista teknisistä ongelmista. Alonso oli kuitenkin erittäin tyytyväinen joukkueensa työhön.

– Se oli mahtavaa tiimityöskentelyä. Ehkä United Autosportsin paketti ei ollut niin kilpailukykyinen kuin muilla, mutta olimme todella nopeita kisassa. Olisimme voineet helposti olla palkintokorokkeella. Meillä oli liikaa ongelmia kisan aikana, mutta mekaanikot pysyivät hyvin pelin päällä. Se oli hyvä esimerkki yhteistyötä ja omistautumisesta, espanjalainen hehkutti.