Daytonan perinteikkäät 24 tunnin ajot lähenevät viimeisiä hetkiään. Sponsorinimeä Rolex24 kantavaa kilpailua on nyt ajettu jo reilut 20 tuntia. Johdossa ovat edelleen kaksi AXR-tallin Cadillacia, joita ohjastavat tällä hetkellä entinen F1-kuski Christian Fittipaldi ja Mike Conway.

Cadillacien kaksikolla oli toisiinsa eroa aiemmin jopa kaksi kierrosta, mutta Acuran Katherine Leggen ja Orecan Kyle Masonin kolari mahdollisti Conwayn auton nousun toiseksi. Kisaa ajeltiin kolarin vuoksi taas hetken aikaa varoituslipun alla.

90-luvulla kaksi kautta formuloita ajanut Fittipaldi kävi itsekin välissä varikolla, mutta onnistui pitämään sijoituksestaan kiinni.

Kärkiautojen lähellä on vain kolme muuta autoa. McLarenin tallipäällikön Zak Brownin omistaman United Autosportin Ligier, CORE Autosportsin Oreca sekä elokuvatähti Jackie Chanin tallin DCR-kilpuri.

Muut haastajat ovat pahimmillaan jopa 10 kierrosta kärjestä jäljessä.