F1 Racing -lehti kysyi perinteiseen tapaan fanien mielipidettä päättyneen kauden parhaista suorituksista. Ehdokkuuksista huolimatta suomalaiskuljettajat jäivät tällä kertaa ilman palkintoja.

Lähimmäksi arvostettua kunnianosoitusta pääsi Valtteri Bottas, jonka Itävallan GP:n haamulähtö arvostettin kauden toiseksi parhaaksi startiksi. Bottaksen upea suoritus keräsi 17,2 prosenttia kategorian äänistä.

Voiton vei kuitenkin ylivoimaisesti Red Bullin Max Verstappenin Kiinan GP:n starttisuoritus, jolloin hän raivosi itsensä yhden kierroksenaikana kuudenneltatoista sijalta peräti seitsemänneksi. Ääniä hollantilaiselle kertyi peräti 57,9 prosenttia.

Verstappen palkittiin myös vuoden ajosuorituksesta, Malesian GP:n voitosta. Vuoden kuljettaja -kategoriassa hän sijoittui toiseksi, edellään vain maailmanmestari Lewis Hamilton.

Toinen Red Bull -kuski, Daniel Ricciardo, nappasi peräti kaksi kärkisijaa vuoden ohitus -kategoriassa. Voiton vei upea kolmen auton samanaikainen ohitus Azerbaidzhanissa, toiseksi hän pääsi syöksypommituksellaan Kimi Räikkösestä Monzassa.

Fernando Alonso palkittiin ”Spirit of F1” -sisupalkinnolla. Vuoden tulokas oli Lance Stroll, vuoden auto Mercedes W08 ja vuoden varikkomiehistö Red Bull.