BMW on päivittänyt ensi kauden kuskiluetteloaan vakioautosarja DTM:ää koskien. Toinen ylennyksen saaneista on länsinaapuristamme ponnistava lahjakas autourheilija.

Baijernilaismerkki on nostanut Philipp Engin ja Joel Erikssonin ensi kauden kokoonpanoonsa saksalaismerkeille erittäin tärkeässä koppiautoluokassa. Kaksikko kuului BMW:n junioriohjelmaan, joten siirto merkin ”ykköskategoriaan” oli odotettu.

Eng ajoi pari viime vuotta BMW:n kalustolla GT3-sarjassa, mutta Eriksson vaihtaa koppiautoon formulamaailmasta. 19-vuotias ruotsalainen sijoittui tällä kaudella F3-sarjassa hienosti toiseksi, keräten runsaasti kehuja nopeudestaan ja kypsyydestään.

Tilaa kaksikolle DTM-sarjassa tekevät Maxime Martin ja Tom Blomqvist. Tallin muut kuljettajat sarjassa ensi kaudella ovat Bruno Spengler, Marco Wittmann, Timo Glock ja Augusto Farfus.