Mercedes ei ole joutunut kärsimään menestyksen puutteesta viime vuosina. Neljännen perättäisen F1-mestaruutensa lisäksi saksalaismerkki sijoittui MM-pisteissä hopealle suositussa DTM-kilpasarjassa. Sarjan YouTube-kanavalle ladattu trillerimäinen koostevideo esittelee Mercedeksen kauden parhaita paloja.

Kauden parhaisiin paloihin mahtuivat mukaan Mercedes-kuljettajien Lucas Auerin, Paul di Restan, Maro Engelin, Edoardo Mortaran, Gary Paffettin ja Robert Wickensin hurjimmat ohitukset, karuimmat kolarit ja upeimmat yksilösuoritukset.

Saksalaisvalmistaja sijoittui kaudella 2017 toiseksi Audin jälkeen MM-taistossa. Mercedes oli loppumetreille saakka kovassa taistelussa hopeasta BMW:n kanssa, mutta onnistui päihittämään maanmiehensä vain kahdeksan pisteen erolla.

DTM on saksalaisten vakioautojen rata-autoilun kilpasarja, missä ajetaan säännöissä valmiiksi määriteltyjen teknisten rajoitteiden mukaisilla urheiluautoilla.

Vuonna 2017 kaudelle osallistuivat ainoastaan saksalaisvalmistajat Audi, BMW ja Mercedes. Valmistajien mestaruuden lisäksi Audi nappasi kultaa yksittäisten tallien mestaruustaistelussa suomalaisen formulalegenda Keke Rosbergin Audi Sport Team Rosbergin MM-voiton myötä.