Williamsin F1-tallin 19-vuotias kuljettajalupaus Lance Stroll hyppää tammikuussa uuden haasteen pariin formulasirkuksen ollessa tauolla. Brittikuski kokeilee ensi kertaa kestävyysluokan kilpa-ajoa perinteikkäissä Daytonan 24 tunnin ajoissa elokuvatähti Jackie Chanin ja autourheilulegenda David Chengin tallin riveissä.

Stroll osallistuu kisaan osana Jackie Chan DCR JOTA -tallia. Hänen joukkuekavereinaan toimivat autourheilun nousevat nimet Felix Rosenqvist, Robin Frijns ja Daniel Juncadella.

– Lähdemme Daytonaan nauttimaan, kilpailemaan ja tietenkin voittamaan. Haluan aina olla paras ja kilpailullinen kaikessa mitä teen. Pääsen sinne ajamaan samaa autoa muutaman kaverini kanssa, ja kisa tulee olemaan varmasti nautinto. Rakastan kilpailemista, Stroll hehkutti Pitpassin haastattelussa.

Legendaarinen kestävyyskisa ajetaan 27.-28. tammikuuta Daytona International Speedway -radalla Floridassa, Yhdysvalloissa. Kiinalais-brittiläinen talli Jackie Chan DCR JOTA osallistuu kilpailuun ensi kertaa.

– Kisassa ei tarvi murehtia polttoaineesta tai renkaiden kestävyydestä. Voin keskittyä voin kilpaa ajamiseen ja kovan liikenteen seassa ajamiseen. Nautin siitä hommasta suuresti. Olen kuullut paljon hyvää Jackie Chan DCR JOTA -tallista, joten en malta päästä kilpailemaan heidän nimissään, nuori formulalupaus tunnelmoi.