Pikajuoksun elävä legenda ja maailmanennätysmies Usain Bolt on keksinyt itselleen paljon tekemistä lopetettuaan menestyksekkään yleisurheilu-uransa. Alkuviikolla jamaikalaistähti testasi Porschen GT3-luokan kilpa-autoa Australiassa.

– Hän pärjäsi yllättävän hyvin ensikertalaiseksi, John Steffensen, Boltin vanha pikajuoksun joukkuetoveri ja nykyinen GT3-kilpa-ajaja kehui ystäväänsä.

– Usain ei tehnyt ainuttakaan virhettä polkimien kanssa eikä ajanut ulos kertaakaan. Hän onnistui myös pitämään hyvää nopeutta päällä ja teki lopulta aika hyviä kierrosaikoja. Huippu-urheilijan tavoin hänen silmän ja käden koordinaationsa ja refleksinsä ovat huippuluokkaa. Hänelle ei tarvi kuin sanoa mitä tehdä ja hän kykenee toteuttamaan ne, 23 Red Racing -tallin johtaja Cameron McConville suitsutti juoksijalegendaa.

Porsche 911 Carrera GT3 -rata-auton testi onnistui Steffensenin avustuksella. Entinen jamaikalainen pikajuoksija ja pituushyppääjä aloitti moottoriurheilu-uransa viime keväänä rata-autojen GT3 -luokassa Sandownin kilpailuissa Australiassa.