F1:n kuljettajien maailmanmestaruuden varmistanut Mercedes-tähti Lewis Hamilton sai tunnustusta yllättävältä taholta. Formulatähden saavutukset herättivät showpainin kuninkuusluokan WWE:n edustajissa niin paljon kunnioitusta, että he päättivät tehdä brittikuskille oman WWE-mestaruusvyön.

– Tämä on meiltä maailmanmestari Lewis Hamiltonille. Viimeistele kausi vahvasti. Toivottavasti tapaamme sinut joulukuussa, kun WWE saapuu Abu Dhabiin, showpainiorganisaation legendaarinen tähti Paul ”Triple H” Levesque onnitteli Twitter-päivityksessään.

Triple H

@TripleH
From us @WWE to @F1 Champion @LewisHamilton, finish the season strong at the #AbuDhabiGP...hope to see you when @WWE comes to Abu Dhabi on December 7 & 8. #WWEAbuDhabi

Muiden lajien edustajille tehtävät WWE-vyöt ovat harvinaisia kunnianosoituksia. Hamiltonin vyössä on keskellä showpainiorganisaation kuuluisa ”W-logo”, brittikuskin auton numero 44 sekä Abu Dhabin lipun värit.

Hamilton varmisti uransa neljännen maailmanmestaruuden Meksikon GP:ssä. Saavutuksien valossa hän on historian menestynein brittikuski.