SuomiF1-sivsuton asiantuntija Mika Salo oli suosittu kuljettaja F1-varikolla. Iloinen ja ulospäinsuuntautunut suomalainen tuli mainiosti juttuun kaikkien kollegoidensa kanssa.

Syvimmät ystävyyssuhteet solmittiin kuitenkin virkaveljiin, joiden kanssa Salo jakoi monta ikimuistoista hetkiä Japanin ajovuosiltaan. Salo liikkui paljon Eddie Irvinen, Heinz-Harald Frentzenin ja Jacques Villeneuven seurassa jo Nousevan auringon maassa.

– Matkustimme yhdessä ja vietimme niin paljon aikaa toistemme seurassa. Nopeasti siinä tuli tutustuttua, Salo muistelee aikaansa kaukomailla.

Salon mukaan hänellä ei ole ollut koskaan mitään ongelmia kenenkään kuljettajan kanssa. Kaikki ovat kavereita, toiset parempia, toiset hieman vähemmän.

– Nyt kun ikää on tullut, niin prioriteetit ovat muuttuneet vähän kaikilla. Ei minulla ole mitään pahaa sanottavaa kenestäkään.

Salo täytti 50 vuotta viime vuonna. Sillon myös vanha porukka oli pitkästä aikaa kasassa. Myös eräs harvemmin F1-varikolla enää vieraileva takavuosien F1-tähti. Mutta kuka? Katso yllä oleva video ja ota selvää!