Paineiden poistuminen näkyi F1-kauden viimeisen osakilpailun jälkeisessä lehdistötilaisuudessa. Tämän kauden maailmanmestari Lewis Hamilton äityi vitsikkäälle tuulelle, suomalaisten kustannuksella.

Veteraanitoimittaja Heikki Kulta oli luonnollisesti mielissään maanmies Valtteri Bottaksen voitosta. Kulta otti kysymyksessään esille myös Suomen tärkeän merkkivuoden.

– Onnittelut voitosta, Valtteri. Suomi täyttää 100 vuotta kymmenen päivän päästä. Oliko tämä jonkinlainen lahja kotimaallesi? Kulta kysyi.

– Minulla ei ole muuta lahjaa, joten olkoot tämä sellainen! Olen luonnollisesti ylpeä suomalaisuudestani. On upea saada ajaa Suomen lipun alla ja nauttia suomalaisten kannustuksesta. Joten kyllä, olen ylpeä, Bottas totesi.

Tähän väliin Hamilton osallistui myös keskusteluun. Hän osoitti vitsinsä kysymyksen esittäneelle Kullalle.

– Kuinka vanha olet? Sinun täytyy olla ensimmäisiä suomalaisia!

Kulta palasi myöhemmin Hamiltoniin kysyen, miten hänen nykyinen tallikaverinsa Bottas erosi McLaren-aikaisesta kollegasta Heikki Kovalaisesta.

– Hitto, siitä on pitkä aika. Hänellä taisi olla harmaa tukka…no ei edes. Kiusaan vain sinua! Ei minulla ollut ikinä mitään ongelmaa hänen kanssaan. Mutta olimme silloin siirtymävaiheessa, olimme nuoria ja verrattuna Valtteriin ja minuun paljon kokemattomampia. Voin vain sanoa, että Suomi on tuottanut paljon fantastisia kuljettajia ja on mielenkiintoista nähdä, kuka on seuraavaksi vuorossa.