Tällä kaudella rallin MM-sarjassa Juho Hänniselle nuotteja Toyotalla lukenut Kaj Lindström aloittaa Australiassa uuden pestinsä tiimin urheilujohtajana. Kokeneella moniosaajalla on edessä jossain määrin uusien kokemusten viikonloppu, vaikka tallin toimintatavat hänelle tuttuja ovatkin.

– Olen erittäin iloinen siitä, että Tommi (Mäkinen) pyysi minua ottamaan vastaan ​​urheilujohtajan roolin. Se on iso haaste minulle ja odotan innolla sitä, Lindström lähetti kiitoksia tallipäällikön suuntaan Toyota Gazoo Racingin virallisilla kotisivuilla.

Lindströmin tämä kausi on taatusti ollut ikimuistoinen. Hän ylsi Hännisen kanssa esimerkiksi Jyväskylässä jopa kolmanneksi, syksyllä kaksikko ajoi myös muita upeita sijoja – Saksassa ja Espanjassa duo päätyi neljänneksi.

Sijoituksia tuijottamalla Hännisen ja Lindströmin kohtalo saattoi yllättää monet. Olihan kaksikko ollut syksyllä jopa kivenkovia tallikavereitaan, eli Jari-Matti Latvalaa ja Esapekka Lappia varmempia.

Vaikka kartturin hommat jäivät, ikimuistoinen on varmasti tuleva Australian viikonloppu mainitun uuden pestin ansiosta.

– Olin pitkään kartturina Toyota Gazoo Racingissa tänä vuonna, joten tiedän, mitä ralliviikonloppuna tapahtuu.

– Mutta on myös muutamia erilaisia ​​asioita, joita en tiedä vielä: Ennen rallia ja sen aikana tapahtuu paljon.

Mikkelistä lähtöisin oleva Lindström on 48 vuoden iässä nyt tulokas. Kuulostaa oudolta, mutta toisaalta upealta mahdollisuudelta.

– On olemassa asioita, jotka ovat minulle uutta. Olen Australiassa tulokas!