© Kuva: Getty Images

Williams varsin vähäsanainen – Robert Kubican F1-paluuhaaveista jälleen rohkaiseva uutinen!

Rahoittuminen on taitolaji

• lainaa 60.000€ asti
• kilpailuta 25 pankkia yhdellä hakemuksella
• nopea ja ilmainen verkkohakemus

Autosport kirjoittaa, että Robert Kubican yhden päivän testi Iso-Britannian Silverstonessa sujui onnistuneesti. Testeistä ei tosin annettu lisätietoja ja yksityiskohtia esimerkiksi kierrosaikojen tai -määrien suhteen.

Puolalainen suoritti testit tänään, ja oletuksen mukaan seuraavaksi hän ajaa ennen Austinin GP:tä ensi viikolla Unkarin Hungaroringillä. Tuolla myös Paul di Resta pääsisi kokeilemaan autoa.

Kubican ja brittiläisen di Restan lisäksi ensi kauden kuskipaikoista taistelevat brassi Felipe Massa, saksalainen Pascal Wehrlein sekä kanadalainen Lance Stroll, joka on tällä kaudella ajanut jopa palkintokorokkeelle asti.

Autosportin mukaan Williams ei kiirehdi päätöksensä kanssa, mutta toisaalta se mitä ilmeisemmin haluaa ilmoittaa ensi kauden kaksikon ennen kuluvan kauden loppua.

Ehdokkaista Kubican tarina on moottoriurheilufanien tiedossa ja muistissa hyvin. Puolalainen yrittää palata useamman vuoden tauon jälkeen formulasirkukseen loukkaannuttuaan vakavasti alkuvuodesta 2011 Italiassa rallikolarissa.

Hän tosin onnettomuudesta huolimatta taitaa myös rallin salat. Kubica on esimerkiksi MM-sarjassa ajanut jopa EK-pohja-aikoja.

» Pistetilanne, tuoreimmat uutiset, kisakalenteri…  tutustu F1-erikoissivuumme!

Rahoittuminen on taitolaji

• lainaa 60.000€ asti
• kilpailuta 25 pankkia yhdellä hakemuksella
• nopea ja ilmainen verkkohakemus