Espanjan MM-ralliin WRC2-luokassa osallistuva Juuso Nordgren haki rajojaan sanan varsinaisessa merkityksessä tänään käydyllä testi-erikoiskokeella. Skoda Fabia -kilpuri olisi heilahtanut heikomman rattisankarin käsittelyssä kattokerhoon.

Nordgrenin ajolinjavalinta vasemmalle kääntyvään mutkaan osoittautui petolliseksi, ja auto nousi hetkessä kahdelle pyörälle. Salamannopeiden refleksien ansiosta 20-vuotias rallilupaus onnistui kuitenkin pudottamaan auton takaisin neljälle pyörälle.

Nordgren ei ollut ainoa mutkassa ongelmiin ajautunut. Myös tallikaveri Ole Christian Veiby joutui identtiseen tilanteeseen testierikoiskokeen aikana.

Katso video alta tai tästä.

Pé Á Chapa - Staroil

@PeAChapaRacing
Susto para Juuso Nordgren y Ole Christian Veiby a los mandos de sus Skoda Fabia R5 en el shakedown del #RallyRACC. #WRC

Vídeo: @calbanchez