Ferrarin Sebastian Vettel kehuu Kimi Räikkösen olevan hänen uransa paras tallikaveri. Syy tähän on selvä ja suomalaiskuljettajan luonnetta hyvin kuvaileva.

Vettel liittyi maranellolaistalliin vuonna 2015 vietettyään sitä ennen kuusi kautta Red Bullilla. Saksalaisen välit Mark Webberin kanssa olivat legendaarisen huonolla tolalla, minkä lisäksi myös viimeiseksi kaudeksi rinnalle asettunut Daniel Ricciardo pääsi paikoin ykköskuljettajan asemaan tottuneen Vettelin ihon alle.

Ferrarilla Vettel on päässyt työskentelemään hyvän ystävänsä kanssa, sillä hänen ja Räikkösen välit ovat olleet läheiset jo vuosia. Ystävyys on näkynyt vahvana yhteishenkenä, sillä kuljettajat eivät ole sortuneet politikoimaan toisiaan vastaan.

Vettel hehkuttaa juuri avoimuutta ylistäessään Jäämiestä.

– Kimi on urani paras tallikaveri, sillä hän on niin suoraviivainen asioiden suhteen. Asiat sujuvat niin paljon paremmin, kun henkilöiden välillä vallitsee keskinäinen kunnioitus. Formulamaailmassa on niin paljon henkilöitä, jotka tekevät asioista niin paljon monimutkaisempia kuin ne oikeasti ovatkaan, Vettel toteaa Autosportille.

V