Red Bullin tallipäällikkö Christian Hornerin mielestä Max Verstappenin kannattaa harkita tosissaan jäämistä energiajuomatalliin vielä pitäksi aikaa. Tallipomo on valmis muokkaamaan tallista hollantilaista miellyttävän kokonaisuuden, joka ei varmasti herätä myönteisiä ajatuksia pilttuun toisessa päässä.

Sekä Verstappenin että Daniel Ricciardon jatkot tallissa ovat tällä hetkellä kysymysmerkin alaisina. Molempien kuljettajien palveluksia otettaisiin mielellään vastaan myös kilpailevissa tiimeissä, mutta Red Bull on toistuvasti ilmaissut halunsa pitää molemmat lahjakkuudet riveissään myös tulevaisuudessa.

Ferrarin ja Mercedeksen sijasta Horner ehdottaa Verstappenille pysymistä tutussa ympäristössä.

– Max tietää varmasti, millaisesta organisaatiosta tallimme tapauksessa on kysymys. Mercedes on sitoutunut Lewis Hamiltoniin ja Ferrari Sebastian Vetteliin, joten taistelukeinomme heitä vastaan on rakentaa talli täysin yhden kuljettajan ympärille. Meidän tehtävämme on taata miehelle kilpailukykyinen kalusto, Horner toteaa motorsport.comille.

Verstappenille kausi on ollut vuoristoratamainen. Peräti seitsemän kertaa keskeyttämään joutunut hollantilainen on ollut viime kisoissa vahvassa vireessä. Horner uskoo nykyisen kehitystahdin miellyttävän Verstappenia hänen miettiessä tulevaisuuttaan.

– Hän on menettänyt hurjan määrän pisteitä epäonnen takia. Jos kaikki olisi sujunut hänen osaltaan kuin tanssi, voisi hän olla tällä hetkellä hyvin lähellä MM-sarjan kolmossijaa, Horner uskoo.

Hornerin avoimet puheet Verstappenin ympärille kasattavasta tallista nostavat kysymyksiä Ricciardon jatkon puolesta. Australialaista on puhuttu Ferrarille, mutta ongelmaksi voi muodostua Vettel, joka ei halua jakaa tallia jälleen kauden 2014 Red Bull -tallikaverinsa kanssa.