Hengestään edelleen taistelevan F1-legenda Michael Schumacherin tilasta on tihkunut surullisia lisätietoja keskieurooppalaisissa lehdissä satunnaisesti ajan mittaan.

Nyt Iltalehden julkaisu kirjoittaa, että tsekkiläinen Blesk-lehti on paljastanut Schumacherin lähisukulaisen kertoman mukaan kautta aikojen menestyneimmän kuskin ”lopun olevan lähellä”.

– Hän on koomassa ja käy elämänsä viimeistä taistelua. En usko, että hänellä on mahdollisuuksia. Hänen luonaan käy ihmisiä joka päivä. Se, mitä hänelle tapahtui, tuntuu pahalta, Schumacherin lähipiiriin kuuluva taho oli sanonut.

Uutisointi ollut niukkaa

Saksalaisen tilasta on vuosien saatossa tippunut median tietoon vähän faktaa. Etenkin fanien näkökulmasta tämä on jossain määrin väärin, sillä huoli on varmasti ollut suuri nelisen vuotta sitten sattuneesta loukkaantumisesta asti.

Viestintäkonsultti Harri Saukkomaa pitää Iltalehden jutun mukaan manageri Sabine Kehmin ja kumppanien niukkaa viestintää jopa jonkinlaisena riskinä.

– Jos ottaa tällaisen viestintälinjan jossain asiassa, syntyy vaara siitä, että spekulaatiot, tarinat ja huhut täyttävät sen tyhjiön, jossa totuus olisi parempi vaihtoehto, Saukkomaa sanoi lehden mukaan.

Iltalehden jutun voit kokonaisuudessaan lukea täältä.