Kuva: Heikki Kovalainen juhlii syntymäpäiviään – McLaren julkaisi onnittelukuvan suomalaiskuskistaan

© Kuva: Getty Images

Formula ykkösissä 2007-2013 ajanut Heikki Kovalainen täyttää tänään 36 vuotta. Kunnioitettavan 111 GP-startin mittaisen uran ajanut suomalainen sai ansaittua huomiota myös entiseltä työnantajaltaan McLarenilta.

Kovalainen nousi brittitalliin Renaultilla viettämänsä debyyttikauden jälkeen vuonna 2008. Mies nappasi ensimmäisen vuonna yhden osakilpailuvoiton, paalupaikan ja kaksi nopeinta kierrosta, mutta hänet alistettiin nopeasti tallikaveri Lewis Hamiltonin apukuskiksi. Kovalaiselta löytyi vauhtia, mutta mies on itsekin myöntänyt olleensa liian kiltti tallilleen.

McLarenilla suomalaiskuljettaja kuitenkin muistetaan edelleen. Brittitalli onnitteli miestä Twitterissä.


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.