Toro Rosson riveissä kaksi edellistä kilpailua ajanut Pierre Gasly saattaa joutua ripustamaan F1-ajohanskansa väliaikaisesti naulaan. Ranskalaisnuorukaisen ajot seuraavaksi vuorossa olevassa USA:n GP:ssä ovat vaarassa miehen varsinaisen leipätyön vuoksi.

Red Bull -suojatti on kilpaillut tänä vuonna Japanin Super Formula -sarjassa, jossa hän on tiukasti mukana sarjan mestaruustaistossa. Titteli ratkaistaan kahden viikon kuluttua Suzukassa, samalla kun F1-karavaani on matkannut Yhdysvaltoihin.

Gasly kisaa Japanissa Hondan voimanlähteillä, joka on myös Toro Rosson ensi kauden voimanlähdekumppani. Näin ollen on mahdollista, että Honda haluaa yrittää saada tittelin kotimaassaan ranskalaiskuljettajan avulla.

Mikäli Gasly joutuu jättämään Austinissa ajettavan kilpailun väliin, joutuu Toro Rosso etsimään riveihinsä uuden kuljettajan korvauskeikalle. Huhuissa esille on nostettu Renaultilta poispotkittu Jolyon Palmer sekä tallissa 2009-2011 ajanut Sebastien Buemi, joka on niittänyt viime vuosina menestystä Formula E:ssä sekä WEC-sarjassa.

Toro Rosso ilmoitti aiemmin Carlos Sainz jr:n siirtyvän Renaultin rattiin jo seuraavaan kisaan. Toiseen autoon palaa Daniil Kvjat.