Moottoriurheilu.tv kirjoittaa artikkelissaan, että Mika Kallio saa jo neljännen villin kortin tämän kauden MotoGP-sarjassa. Suomalainen ajaa kauden päätöskisassa Valenciassa marraskuun puolessa välissä.

Kallio on tehnyt kuluvalla kaudella hyvää työtä, ja kolmesta kisasta pistepussiin on kertynyt 11 pinnaa. Sijoitukset ovat olleet Saksassa 16:s, Itävallassa 10:s ja Espanjassa 11:s. Itävallassa suomalainen olikin paras KTM-kuski.

– Aragonin piti olla minun viimeinen kisa tällä kaudella, niin kuin Itävallan ennen sitä. Mutta kun KTM:n johto alkoi pohtimaan mahdollisuutta ja sitä, miten saataisiin kisa sopimaan testikalenteriin ja olisiko Valenciaan mahdollista saada tarpeeksi varaosia ja kuusi pyörää kolmelle kuskille, niin ilmaisin, ettei heidän ainakaan minun mielipidettä tarvitse asiasta kysyä. Se oli ihan selvä, että minä olen valmis kisaamaan, Kallio luetteli sivuston haastattelussa.

Kallion mukaan KTM:n johto on ilmaissut, että he ovat olleet tyytyväisiä toimintaan. Myös suomalainen on itse yllättyneen oloinen kuluvan kauden mainioista onnistumisista.

– Aragonia etenkin pidän hienona suorituksena, kun saatiin kurottua eroa kärkeen ja sen radan ei edes pitänyt soveltua meille. Siinä mielessä se oli erittäin positiivinen yllätys myös itselleni.

Voit lukea moottoriurheilu.tv:n haastattelun kokonaisuudessaan täältä.