Motorsport News kirjoittaa artikkelissaan, että Kalle Rovanperä ajaa syksyllä rallin MM-sarjan kisat Walesissa ja Australiassa. Vuonna 2000 syntynyt suomalaislupaus piiskaa Ford Fiesta R5 -autoa WRC2-luokassa.

Rovanperä täyttää 1. päivä lokakuuta 17 vuotta. Teoriakokeen jo läpäissyt nuorukainen ajaa päivää myöhemmin inssin Suomessa, ja sen läpäistyään hän voi kääntää katseet kohti isoja.

M-Sportin omistaja ja tallipäällikkö Malcolm Wilson sanoi sivuston mukaan olevansa innoissaan näkemästään.

– Tämä on fantastista. Hän on suunnilleen samanlainen kuin Jari-Matti (Latvala) silloin, kun hän tuli ensi kertaa, Wilson iloitsi, ja jatkoi:

– On aina todella jännittävää nähdä näiden nuorten kavereiden edistystä. Hän tulee olemaan todella puhuttava asia kahdessa viimeisessä MM-osakisassa.

Suomalaisen suunnitelmat suuremmalla tähtäimellä ovat vielä auki. Rovanperä saattaa ensi kaudella jatkaa joko M-Sportilla tai vaihtoehtoisesti hän voi siirtyä Hyundain MM-rallitiimin WRC2-kuskiksi.

– Hyundain valintaprosessi on kova. Siellä on paljon hyviä kuljettajia, ja on todella vaikeaa ennustaa, millä tavoin tämä menee. Sanoisin, että toinen vaihtoehto on pysyä Malcolmilla, Rovanperän manageri Timo Jouhki valaisi.

Hyundailta paikkaa havittelevat Rovanperän ja toisen suomalaisen, Jari Huttusen lisäksi Emil Bergkvist, Gus Greensmith, Karl Kruuda, Pepe Lopez, Pierre-Louis Loubet ja Rene Mandel.