© Kuva: Getty Images

Iloinen Valtteri Bottas kiitti Mercedestä: ”Olen lunastanut heidän luottamuksensa”

Mercedeksen kisakuljettajaksi myös ensi kaudeksi vahvistettu Valtteri Bottas iloitsi luonnollisesti yhteistyön jatkumista. F1-maailman huipulle lopullisesti murtautunut suomalainen odottaa ensi kaudelta suuria.

Bottas on tehnyt saksalaistallin kalustolla vakuuttavaa jälkeä. Suomalainen on saavuttanut tänä vuonna ensimmäiset paalupaikkansa ja voittonsa. Bottas odottaa tuloskäyrän pysyvän nousujohteisena myös tulevaisuudessa.

– Kasvamme yhdessä vahvemmiksi päivä päivältä. Jos jatkamme tällä linjalla, uskon vain taivaan olevan rajana, Bottas toteaa jatkosopimustiedotteessa.

Suomalaiskuljettaja kertoo olevansa erityisen otettu lämpimästä vastaanotosta, jollaisen hän sai liittyessään talliin tammikuussa.

– Kun tiimi palkkasi minut, he osoittivat todella suurta uskoa minua kohtaan. Jatkosopimus osoittaa minun lunastaneen heidän luottamuksensa. Olen saavuttanut jo nyt monta sellaista hetkeä, joita en unohda koskaan. Varaa parantaa täytyy kuitenkin olla aina, ja aion jatkaa kovaa työntekoa jatkossakin.

» Pistetilanne, tuoreimmat uutiset, kisakalenteri…  tutustu F1-erikoissivuumme!